• Contact Us Today!

  Site de speurhond van Jan Reuvekamp

  contact whatsapp 0031622486094

             mail zoekhonden@gmail.com

                 

/
  • Honden leveren fantastische prestaties met hun neus. Het zijn zeer goede speurders en daarom erg geschikt om in te zetten tijdens zoekacties. In Nederland zetten zowel overheid als particuliere diensten speurhonden in om verschillende stoffen of geuren te detecteren. Elke hond heeft zijn eigen specialisatie. De ene hond kan bijvoorbeeld explosieve stoffen herkennen, de andere hond verdovende middelen.

   Speurhonden zoeken in opdracht van de geleider naar een bepaalde stof of geur. De honden hebben elk hun eigen specialiteit en ontwikkelen een enorme motivatie om een bepaalde stof of geur te vinden.

  • Particulier

   Voor de particulier hebben we een programma ontwikkeld voor elke hond. Hierbij gaan op zoek naar voorwerpen met geur van mensen. iedereen heeft wel eens een speurhond bezig gezien die een locatie afzoekt naar sporen naar aanleiding van een misdrijf. Dit gaan we jullie hond ook leren. Eerst leren we hebben zijn favoriete speeltje opzoeken. Daarna leren we hem/ haar andere voorwerpen met lucht op te zoeken en aan te wijzen.

  • Professional

   Voor de profs hebben we een breed scala aan mogelijkheden. Het geven van workshops , individuele begeleiding, het geven van training, etc. Zolang het met de neus van de hond te maken heeft is het  mogelijk. Alles is maatwerk, dus voor vragen neem contact met ons op